top of page
(Brugt) IMG_4370_edited_edited.jpg

MAKEVÆRK er et kreativt, legende, undersøgende og nysgerrigt univers, hvor der testes, øves, reflekteres og - naturligvis - skabes kreativt.

MAKEVÆRK-hjemmesiden fungerer som idekatalog med grundige DIY-vejledninger til teknikker og kreative aktiviteter. 

MAKEVÆRK-instagram har fokus på den kreative proces - fra spirende ideer, til koksede ideer, til voksende ideer og til ideer som sidder tilnærmelsesvis i skabet.

MAKEVÆRK er i sig selv et kreativt projekt, hvor det ikke handler om, at sætte en lige retning, men at udforske, være åben, lære og se hvor projektet bærer hen.

MAKEVÆRK handler ikke bare om at inspirere, men også om vidensudveksling - så byd endelig ind med ideer, kommentarer eller anden input - det er bare sjovere at skabe sammen!

Om MAKEVÆRK

Hvem står bag MAKEVÆRK?

Mit navn er Pernille Evers og jeg er 37 år. Stort set alle disse år, har jeg brugt på at lege og skabe kreativt - men jeg har en masse at lære endnu... Heldigvis! For det er det, jeg elsker allermest i den kreative proces, nemlig at være nysgerrig, eksperimentere, lære og - ind imellem - at lykkes ;)

Udover at være kreativ, så er jeg cand. mag. i litteraturhistorie, og har en baggrund som børnekulturformidler i biblioteksbranchen. Her har jeg stået bag en lang række kreative workshops og læringsforløb, og nydt hvert minut, hvor jeg har nørdet løs med store og små. 

Biblioteksarbejdet er dog lagt på hylden for nu, da vi har valgt at satse på min bedre halvdels software-virksomhed, som jeg er blevet en del af. Den kreative formidling kan jeg dog ikke slippe - derfor MAKEVÆRK! Jeg håber, at kunne inspirere videre her, selv blive dygtigere og udvikle på MAKEVÆRK, så flere kan opleve glæden ved kreativiteten.

Redigeret og brugt - IMG_4354_edited_edited_edited_edited.jpg
bottom of page